icon_logo_smallKerstwensactie in IJburg

Kerst is een tijd van samenkomen met familie en vrienden en waar wordt dit gevoel beter onderstreept dan op IJburg? Op zaterdag 18 december staat winkelcentrum IJburg in het teken van de kerstwensboom, waarop jij een wens mag maken voor iemand anders. Wie weet komt die van jou wel uit!

Op zaterdag 18 december tussen 12.00 en 16.00 uur vindt de kerstwensboomactie plaats in winkelcentrum IJburg. Tijdens deze dag zullen er 500 transparante kerstballen worden uitgedeeld aan bezoekers die uitgenodigd worden om op kleurrijke briefjes een wens voor een ander op te schrijven en deze in de ballen te stoppen. Één van deze wensen zal in vervulling gaan! De ingevulde ballen zullen in de boom gehangen worden ter decoratie. Tijdens de activiteit zullen er lekkernijen worden uitgedeeld aan bezoekers en zal er kerstmuziek door het winkelcentrum galmen.

Op kerstavond, vrijdag 24 december, zal via de social media pagina’s van winkelcentrum IJburg de winnaar bekend gemaakt worden!

Wil jij ook onderdeel zijn van dit wensenfeest? Kom dan op zaterdag 18 december tussen 12.00 en 16.00 naar winkelcentrum IJburg.