icon_logo_smallONTHULLING REBRANDING LOGO EN HUISSTIJL WINKELCENTRUM IJBURG

Amsterdam, vrijdag 20 september 2019

Op zaterdag 28 september staat Winkelcentrum IJburg in het teken van de onthulling van de rebranding. Tijdens de onthulling kunnen bezoekers op een interactieve manier kennis maken met het nieuwe logo en huisstijl van Winkelcentrum IJburg.

Tussen 12.00 en 16.00 uur vinden er verschillende activiteiten plaats in het winkelcentrum. Zo is er een burenterras, waar de buren, bezoekers en ondernemers van Winkelcentrum IJburg elkaar kunnen ontmoeten en genieten van de feestelijke onthulling. Er is een beweegplein, te vinden aan het Joris Ivensplein, waar sportieve activiteiten zijn georganiseerd door Sporthub Decathlon. Voor de jonge bezoekers is er een springkussen en een schminkstand aanwezig.

Tussen 13.00 en 14.00 uur zal Maarten Poorter, Stadsdeelvoorzitter Oost, het logo feestelijk onthullen en zal de taart van Vinny’s Bakery worden aangesneden.

Op het Burenterras ontvangt iedere bezoeker na de onthulling van het logo en het aansnijden van de taart een mooie IJburg shopper, aangeboden door de ondernemers van winkelcentrum. Maak jouw shopper compleet dor tijdens deze dag 4 buttons te sparen. De buttons worden uitgedeeld bij de verschillende activiteiten in het winkelcentrum.

Kom dus op zaterdag 28 september tussen 12.00 en 16.00 uur naar Winkelcentrum IJburg en vier de onthulling van de rebranding met ons mee!

Perscontact
Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Bente van der Roest.