icon_logo_smallLEER HOE JE EEN ECHTE PIET MOET ZIJN!

Kom op zaterdag 30 november naar winkelcentrum IJburg en leer hoe je een ‘echte’ Piet moet zijn! Tussen 12.00 en 16.00 uur kan jij namelijk omgedoopt worden tot ‘echte’ Piet. Je ontvangt zelfs je Pietendiploma!

 

Hoe? Om je Pietendiploma te ontvangen en omgedoopt te worden tot ‘echte’ Piet leg je het Pietenparcours af door het winkelcentrum heen. Het Pietenparcours bestaat uit meerdere onderdelen zoals onder andere een stormbaan, het schoorsteenspel, cadeautjes stapelen en blikgooien. De activiteiten vinden plaats op het plein en binnen in de winkels van IJburg. De gehele dag zullen de Pieten jou bijstaan om je te helpen bij het afleggen van dit parcours om te zorgen dat iedereen zijn diploma behaalt!

 

Na het behalen van je Pietendiploma ontvang je een overheerlijke traktatie. Maar dat is niet alles! De gehele dag is er een Pietenband aanwezig om met jou de leukste Sinterklaas liedjes te zingen! Wat is jouw favoriete Sinterklaas nummer?

 

Deze dag mag je dus echt niet missen! Zien we jou op zaterdag 30 november tussen 12.00 uur en 16.00 uur in winkelcentrum IJburg?