icon_logo_smallWIJ VOOR ELKAAR!

Op IJburg barst het van het lokale ondernemerschap en IJburgers waarderen dat, juist ook in deze coronatijd. Daarom heeft winkelcentrum IJburg woensdag 27 mei de campagne Wij voor Elkaar gelanceerd om te zorgen dat we samen IJburg gezond houden en elkaar steunen.

De campagne is winkelcentrum overstijgend opgezet en naast de ondernemers van winkelcentrum IJburg kunnen alle ondernemers van IJburg zich aansluiten bij dit initiatief, denk hierbij aan timmermannen, personal trainers, creatievelingen en alle andere enthousiaste ondernemers van IJburg. Tijdens de aftrap is een pagina grote advertentie in De Brug geplaatst, zijn er door het hele winkelcentrum posters opgehangen en op de facebookpagina van winkelcentrum IJburg worden de ondernemers van IJburg uitgelicht. Voor deze campagne is een speciaal logo gecreëerd en de hashtag #wijvoorelkaar zal massaal gepromoot worden de komende periode.

Steun jij ook de lokale ondernemer op IJburg? Deel dan jouw favoriete ondernemer van IJburg op jouw facebookpagina en gebruik #wijvoorelkaar!

IJburgers, tot zo!