icon_logo_smallDIERENKLINIEK IJBURGLAAN

U kunt bij ons terecht voor diergeneeskundige zorg op hoog niveau in een vriendelijke en professionele omgeving. Betrokkenheid bij de patiënt en duidelijke communicatie met de eigenaar staan bij ons centraal. Wij behandelen vogels, gezelschapsdieren & bijzondere dieren. De kliniek is uitgerust met 2 ruime spreekkamers, een voorbereidingsruimte, 2 operatiekamers, een uitgebreid laboratorium waarin veel testen in de kliniek al kunnen worden uitgevoerd, een röntgenkamer en een opnameruimte.

Door onze ruime openingstijden is er altijd wel een mogelijkheid om op een tijdstip dat het u uitkomt op consult te komen, dus ook ’s avonds! Wilt u zeker zijn van een afspraakmogelijkheid op een specifieke dag / tijdstip of arts, dan is het handig om wat ruimer van tevoren te plannen. Voor spoedgevallen maken wij altijd op de dag zelf ruimte, hierdoor kan het voorkomen dat hoewel u een afspraak hebt, u toch iets langer moet wachten.
Het afhalen van voer en medicatie of het wegen van uw hond kan altijd zonder afspraak.
Wilt u zeker zijn dat we een bepaalde voeding of medicatie op voorraad hebben, belt u dan even. Wij leggen het dan voor u apart of zorgen ervoor dat het besteld wordt.

Wij werken ook als verwijskliniek voor vogels. U kunt met vogels & bijzondere dieren naar ons worden verwezen door een andere dierenarts, maar U kunt ook rechtstreeks een afspraak bij ons maken.

ADRES
IJburglaan 983
1087 EN Amsterdam
T: 020 416 1435
info@dierenkliniekijburglaan.nl
www.dierenkliniekijburglaan.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 9.00 – 20.00 uur
Dinsdag 9.00 – 20.00 uur
Woensdag 9.00 – 20.00 uur
Donderdag 9.00 – 20.00 uur
Vrijdag 9.00 – 20.00 uur
Wij werken uitsluitend op afspraak.
Zaterdag 10.00 – 14.00 uur
Geen spreekuur; de assistente is aanwezig voor telefonisch overleg en afhalen van voer en medicatie.
Zondag gesloten

icon_logo_large